Like us on Facebook

Iskustvo klijenata

pročitajte iskustva klijenata koji su već probali Med Contour!

"Iako sam čest gost teretana pa na taj način održavam vitku liniju koja je pomalo rezultat i dobrih gena, ipak u posljednje vrijeme nisam mogla riješiti onih par centimetara na trbuščiću koji se nakon 35 g ipak vide. Konzultirajući se sa Poliklinikom Bagatin o tom problemu čak sam bila spremna i na malu liposukciju, no kada me vodstvo Poliklinike upoznalo sa najnovijim dostignućem medicine i tehnike, aparatom Med Contour, prihvatila sam prijedlog. I već nakon prvog tretmana koji je bio i podosta ugodan, ostala sam bez teksta od oduševljenja jer centimetar je pokazao čak 5 cm manje, što je na moju konstituciju više nego vidljivo! Kroz moj posao, emisiju "Zagrljaj ljepote" a i sajam ljepote "Beauty & Lifestyle Show" imala sam priliku isprobati gotovo sve nove aparate i metode kreiranja linije tijela no Med Contour je nešto doista čarobno i kao da su se u njemu spojili svi najučinkovitiji tretmani te doista već nakon prvog tretmana daju vrhunski rezultat. I svakoj ću gledateljici i prijateljici, ali i muškarcima, preporučiti neka probaju, jer znam da kad se jednom upoznaju, ljubav između njih i Med Contoura će trajati i trajati... Baš kao i kod mene!! A za liposukciju uvijek ima vremena. Hvala Poliklinici Bagatin što su svjetska dostignuća doveli i u našu malu Hrvatsku."

Vjekoslava Bach
TV urednica i voditeljica, organizatorica sajma "Beauty & Lifestyle Show"

"Jako sam zadovoljna učinkom aparata Med Contour. Način terapije, ili izvođenje samog tretmana vrlo je ugodno, a rezultati su zapanjujući. Uopće, doći na tretman i izgubiti u samo jednom tretmanu nekoliko centimetara u obujmu za svaku ženu je san, a osobito, ako je moguće utjecati i na 'kritičnu zonu. Dobro je znati da takvi čudotvorni aparati postoje i da djeluju."

Andreja Horvatić

"Stvarno nisam primjetila pomak već do slijedećeg dana, a nakon nekoliko dana, vidim značajnu razliku. Moj trbuh je ravniji i zaglađeniji! Jedva čekam ostale tretmane."

Jadranka

"Samo jednim MED CONTOUR tretmanom imala sam zapažene rezultate i hlače su mi odmah bolje pristajale."

Tina

"Imala sam svoj prvi MED CONTOUR tretman neki dan i bila sam jako zadovoljna koliko je postupak ugodan. Bilo je poput odlaska u toplice na umirujuću masažu vrućim kamenjem. Vidjela sam napredak na svojoj figuri odmah nakon tretmana a moj je trbuh još čvršći nakon samo jednog tretmana. Jako se veselim svom slijedećem tretmanu."

Magdalena

"Ja sam tako impresionirana! Samo jedan tretman i ponovno nosim svoje srednjoškolske traperice!"

Kristina

"Cijeli doživljaj je bio vrlo ugodan. Tretman je brz,bezbolan i vrlo opuštajući."

Ana

„Najbolje!!! Danas bila na Med Contouru, sto reći nego prezadovoljna!!!“

Dragana

„Prije dva dana sam bila na svom prvom tretmanu Med2Contour,poliklinika Bagatin....ljudi ,oduševljena sam,ovo pišem jer me se toliko dojmilo,od samog ulaska u ambijent,atmosfera opuštena i prijateljska,sam tretman.....ajme meni....fantazija.....opuštajuće i prekrasno,nemam riječi,curke su fenomenalne,kao da sam na kavici i brbljam,a onda rezultati,nisam vjerovala dok me nisu fotkali...nakon prvog tretmana,a imam ih jos četiri,nisam vjerovala,moja lijepa opuštena stražnjica je odolila gravitaciji prvi put u životu! Jedva čekam konačni rezultat! Svaka čast ovom timu Poliklinike Bagatin i Med2Contouru!Pusa velika!“

Ana B

Lijep dan, stvoren za one male velike stvari koje čovjek konačno odluči sebi dati... Dakle, što reći - istina je sve što čitate na njihovim stranicama, potvrđujem iz prve ruke - na 4 tretirana mjestašca izgubih, ako se ne varam ukupno 7 cm nepotrebnog obujma. Ne računaju oni to tako, nego po regijama, ali nema veze...osjećam se kao ptičica!! Tretman ugodan, opuštajući i terapeutski (hvala gospođi Ani).

Mirna M

tumblr page counter