Tretman limfne drenaže

Poseban aplikator kojim se stimuliraju limfne žlijezde i vrši limfna drenaža koja se provodi uz pomoć biološke i elastične membrane. Membrana izvrsno prianja na tkivo i osigurava pokretanje limfne, venske i arterijske cirkulacije i poboljšava prokrvljenost tkiva. Izvršava se drenaža masaža, kako na licu tako i na tijelu, uklanjanjući uništene masne stanice kroz limfni sustav.


Zonska Limfna drenaža

Svaki tretman započinje s limfnom stimulacijom. Cilj je stimulirati limfne centre u specifičnim područjima - "otvaranje limfnih čvorova."

Nakon ultrazvučnog tretmana potrebno je napraviti limfnu drenažu na tretiranom području. Na taj se način, trigliceridi i masne kiseline oslobođene tijekom tretmana, eliminiraju kroz limfni sustava. Ovaj efekt je od primarne važnosti kako bi usmjerio oslobođenu masnoću prema limfi te rasteretio jetru koja bi bila preopterećena oslobođenom masnoćom.

Ostaci masnih stanica moraju se izbaciti kroz limfni sustav. Stoga kako bi potaknuli taj proces moramo izvršiti limfnu drenažu koja pomaže ukloniti tekućinu kroz limfne stanice. Med Contour je opremljen sa nastavkom i za otvaranje limfnih stanica i za limfnu masažu (drenažu). Dva postupka provode se zahvaljujući membrani na samom nastavku. Ove membrane savršeno pridržavaju tkivo i ispod njih se obavlja kompletan tretman limfne, venske i arterijske cirkulacija.

Med Contour MULTIPOWER je opremljen posebnim nastavkom za stimuliranje limfnih čvorova te za drenažni učinak nakon djelovanja ultrazvuka. Omogućuje vrlo ugodnu masažu s učinkom drenaže koja se usmjerava prema limfi.Limfna drenažna masaža pomaže eliminirati tekućinu i oslobođene masne stanice putem limfnog sustava.

Zonska limfna drenaža se preporučuje svima koji su koristili Med Contour tretman i to neposredno nakon ultrazvučnog tretmana.

Ova vakum-drenaža pomaže:

  • stimulirati limfne centre na tijelu
  • rješavanju viška toksina i masti u tijelu
  • povećavanju cirkulacije krvi u tretiranom području.

Zonska drenaža je dovoljno nježna pa se može koristiti i nakon liposukcije kako bi pospješila brže ozdravljenje.