Dr. med. Dinko Bagatin, opći i plastični kirurg – Poliklinika Bagatin

"Med Contour Multipower najbolje je rješenje za sve osobe koje neinvazivnim putem žele ukloniti višak masnih nakupina na kritičnim područjima, ali i zategnuti kožu. Novitet je njegovo radiofrekvencijsko djelovanje, koje uz već postojeći ultrazvuk zaista može učiniti mnoge dobrobiti za figuru i oblik tijela. Više od 5.000 odrađenih tretmana u Poliklinici Bagatin potvrđuje da je Med Contour Multipower tretman zaista lider među tretmanima oblikovanja tijela i redukcije celulita."


Doc. dr. sc. Aleksandar Milenović, maksilofacijalni kirurg, plastični kirurg glave i vrata – Poliklinika Imed

"Nekirurški tretmani predstavljaju popularni novitet na području estetske kirurgije, a jedan od takvih tretmana je Med Contour Multipower. Kako bi našim pacijentima pružili vrhunsku kvalitetu i uslugu, odlučili smo obogatiti uslugu ovim novitetom. Briga za naše pacijente, ali i njihovo krajnje zadovoljstvo jedna od glavnih vodilja u našem poslovanju, a upravo je njihovo zadovoljstvo rezultatima nakon tretmana Med Contour Multipowerom meni potvrda da sam odabrao dobro za svoje pacijentice!"


Dr. Nikola Milojević, doktor estetske medicine, Poliklinika Milojević & Milo clinic

"Oduševljen sam uređajem Med Contour Multipower. U mojoj dugogodišnjoj karijeri naišao sam na mnogo uređaja za neinvazivne tretmane tijela i lica od kojih Med Contour Multipower daje najbrže i najbolje rezultate. Smatram ga svojevrsnom revolucijom u oblikovanju tijela i lica. Potpuno stojim iza njegove učinkovitosti."


Dr. med. Dinko Kaliterna, dermatovenerolog, Poliklinika Poliderma

"U mojoj karijeri o d 15 godina nijedan uređaj nisam očekivao s tolikim uzbuđenjem kao Med Contour Multipower platformu jer smatram da se radi o najefikasnijem uređaju za neinvazivno oblikovanje ne samo tijela nego i lica. Ovo je najkompletnija platforma, jer ne samo što smanjuje obujam tijela nego i zateže kožu da ne nastane višak kože. Donedavno, morao sam imati uređaj za smanjenje obujma i drugi uređaj za zatezanje kože. Rezultati su dosad najbolji od svih mogućih uređaja na tržistu za neinvazivno oblikovanje tijela. Na samom uređaju se nalaze brojne najnovije tehnološke inovacije. Smatram da je ovo najveća revolucija dosad za smanjenje celulita i obujma tijela. Vrlo brzo Med Contour Multipower je postao najomiljeniji uređaj mojih klijenata zbog izuzetnih rezultata."


Dr. Jelena Vasović, doktorica medicine – Beauty&Me Beograd

"Nakon odličnih rezultata u preoblikovanju tela koje već duže vreme postižemo u našem centru pomoću ultrazvučnog uređaja Med2 Contour, koji je dokazano delotvoran i svetski priznat, odlučili smo da uvedemo i najnovije dostignuće za razbijanje masnih naslaga, celulita i zatezanje kože lica i tela – Med Contour Multipower. Ova nova platforma koja je prvi put prisutna na području Srbije samo u našem centru, kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju, ima tu prednost da omogućava da se u jednom dolasku mogu tretirati i masne naslage i celulit i opuštena koža. Pored tretmana tela, novi Med Contour Multipowerom može se raditi i nehirurški lifting lica koji je odličan izbor za sve koji žele da podmlade svoj izgled bez odlaska pod nož! Potpuno bezbolni tretmani, bez neželjenih efekata i uz rezultate koji su vidljivi već nakon prvog dolaska, osnovni su razlozi zbog koji se klijenti odlučuju za ovu vrstu tretmana. Posedovanje oba aparata, Med2 Contour i Med Contour Multipower-a, omogućava nam da izaberemo najbolji tretman ili kombinaciju tretmana prema Vašim individualnim potrebama."


Dr. Ivana Djordjević, doktorica medicine – Healthy Diet & Beauty

"Imala sam želju kupiti i ponuditi mojim pacijentima mašinu koja nam daje najbolje rezultate u Grčkoj. Željela sam usrećiti pacijenta sa rezultatima koji su vidljivi čak poslje prve terapije. Poslje detaljnog ispitivanja tržišta i konzultiranja kolega odabrala sam novi MedContour Multipower, jer ima odlične preporuke svih doktora koji su sa njim radili, a imati ću i ekskluzivnu ponudu jer sam prva u Grčkoj nabavila ovu platformu koja kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju. Konačno u jednom aparatu imam rješenje za smanjenje obujma tijela, zatezanje kože, lifting lica kao i smanjenje celulita. Poslje prvih urađenih tretmana jasno je da su rezultati odmah vidljivi, i sigurna sam da je ovo revolucionarna mašina za neinvazivne terapije za oblikovanje lica i tijela."


Dr. Anđela Prolić, doktorica medicine – DermaMed medicinsko estetski centar

"Dugogodišnje iskustvo s uređajima za oblikovanje tijela i Med2Contourom dovelo me do MedContour Multipower uređaja za koji sa sigurnošću mogu reći da ima daleko najbolje rezultate u odnosu na druge uređaje na tržištu.To je najnovija inovativna platforma za razbijanje masnih naslaga, celulita i zatezanje kože. Dodatna radiofrekvencijska sonda s kombinacijom ultrazvuka nezamjenjiva je u zatezanju kože tijela, a posebno razvijena sonda za lice opravdava svoj naziv nekirurški facelifting. Tretman je ugodan, opuštajući, a daje brz i trajan rezultat. Dermamed medicinsko-estetski centar prepoznat je po najkvalitetnijim uređajima i inovacijama koje nudi klijentima te jedini na području Dalmacije posjeduje MedContour Multipower."


Dr. Ana Živković, doktor estetske medicine, poliklinika Longa Vita Aesthetica

“Ponosni smo što smo prvi u Nišu i regionu uveli revolucionarni Med Contour Multipower aparat. Tokom mog višegodišnjeg iskustva u Srbiji i Italiji imala sam prilike da radim na različitim uređajima za neinvanzivne tretmane lica i tela ali je ovaj aparat nadmašio sva moja očekivanja. Odgovorno ga preporučujem svima koji brinu o sebi i žele da održe mlad i negovan izgled.”


dr. Zuhra Švrakić, doktor medicine, SkinCareClinic:

"U vremenu kada se oblikovanju tijela pristupa na multidisciplinaran način, Med Contour Multipower se sa karakteristikama bezbolnog i bezbijednog tretmana sa revolucionarnim rezultatima izdvojio kao vrhunski uređaj za neinvazivno oblikovanje tijela i nehirurški lifting lica široko prihvaćen od strane zadovoljnih pacijenata. Med Contour Multipower uređaj je najnovije generacije i na području Bosne i Hercegovine dostupan je samo u Skin Care Clinic. Svoje zapanjujuće rezultate postiže kombinovanjem tri različite tehnologije: ultrazvuka, radiofrekvencije i vakuuma koji su se pokazali superiornim na području neinvazivne estetske medicine za oblikovanje tijela tretiranjem masnih naslaga, celulita i opuštene kože u samo jednom tretmanu. Zadovoljstvo naših pacijenata postignutim rezultatima najbolja je potvrda da je Med Contour Multipower lider među uređajima za neinvazivno oblikovanje tijela."