Anti age tretmani

Med Contour Multipower osim aplikatora za tijelo posjeduje i dobro poznatu i provjereno učinkovitu sonda iz novog Med Visage uređaja.
Korištenje tehnologija ultrazvuka i radiofrekvencije, pruža dubinski tretman uz značajno smanjenje bora na licu i opuštene kože na licu, vratu i dekolteu.


Novi neinvazivni sustav za lice potpuno je siguran i učinkovit. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija, glatka i elastičnija.

Prednosti FACE LIFTING djelovanja su osim trajnijih rezultata, koji se postepeno razvijaju, odmah vidljivi rezultati, ugodni tretmani bez nus pojava s gradualnim zagrijavanjem tkiva. Gradualno zagrijavanje tkiva se provodi ultrazvučnom energijom, te omogućuje isporuku maksimalne energije, na potpuno siguran način bez rizika od nastajanja opeklina, pružajući potpuno ugodan tretman za klijenta.

Neposredni učinak radiofrekvencije je da potiče proizvodnju kolagena, što daje koži učinak zatezanja. Tu je i sporiji progresivni učinak, gdje toplina potiče veću proizvodnju kolagena, dajući puniji, više pomlađen izgled.


Kako tretman djeluje na našu kožu?

Tretman potiče razvoj novog kolagena i stvara prirodni efekat povećanja tonusa kože.

Ultrazvučna frekvencija gradualno zagrijava tkivo, što omogućava maksimalnu isporuku energije, na potpuno siguran način bez rizika od nastanka opekotina, pružajući poptuno ugodan tretman.

Med Visage je uređaj koji kombinira ultrazvučnu tehnologiju s radio-frekvencijom za obavljanje anti-aging tretmana i borbu protiv opuštene kože lica, vrata i dekoltea. Ultrazvučno djelovanje omogućuje dubinski tretman koji može učinkovito smanjiti bore i opuštenost kože lica, vrata i dekoltea. Riječ je o ultrazvuku od 5MHz sa moduliranom frekvencijom od 10Hz do 3.5kHZ.

Radiofrekvencija dodatno se aplicira nakon djelovanja ultrazvuka. Neposredni učinak

radiofrekvencije je da potiče proizvodnju kolagena, što daje koži učinak zatezanja. Tu je i sporiji progresivni učinak, gdje toplina potiče veću proizvodnju kolagena, dajući puniji, više pomlađen izgled kože.

Novi neinvazivni ultrazvučni sustav za lice potpuno je siguran i učinkovit.

Opremljen je jednim aplikatorom s dvije mogućnosti: ultrazvuk i radiofrekvencija. Ova revolucionarna tehnologija briše tragove vremena – bore i opuštenost sa Vašeg lica, vrata i dekoltea.

Djeluje na cijelom licu: čelu, naborima oko nosa i ustiju, podočnjacima, kapcima, obrazima, te području ispod brade, vratu i dekolteu. Koža nakon tretmana odmah postaje zategnutija, glatka i elastičnija.