Like us on Facebook

Inovativna tehnologija u uređaju Med Contour

Patentirana ultrazvučna glava:

Patentiranim podtlakom u aplikatoru Med Contour usisava tkivo i tretira pomoću dvije različite ultrazvučne frekvencije željeno područje bez rizika za samo tkivo. Med Contour je inovativni neinvazivni uređaj za tretiranje lokaliziranog masnog tkiva i tvrdokornog celulita.

Prema riječima vodećih svjetskih stručnjaka na području (operativne) liposukcije, Med Contour je JEDINA PRAVA alternativa operativnoj liposukciji.

Med Contour koristi kombinirano djelovanje dva niskofrekventna ultrazvuka fokusirana isključivo na područje koje se tretira. Ova napredna tehnika, zahvaljujući vakuumskoj tehnologiji, podiže masno tkivo kako bi osiguralo dubinsko prodiranje i djelovanje ultrazvuka usmjereno samo na tretirano tkivo, omogućujući tretman koji je i visoko učinkovit i kompletno siguran. Ultrazvučne glave su postavljane pod međusobnim kutom od 135 stupnjeva te emitiraju usmjereno ultrazvučno zračenje. Samo tako je moguće ciljano razbijanje masnih stanica u masnom tkivu.

Tkivo ujedno usisava vakuum pumpa, prislonjena na ultrazvučne glave te čvrsto fiksirana. S time je osigurano da se masne stanice za vrijeme tretiranja ne pomiču te da se ne tretiraju samo pojedine masne stanice, već cijele skupine masnih stanica.

To je običnom ultrazvučnom glavom nemoguće postići, jer se kroz pritisak na kožu masno tkivo i masne stanice pomiču te se masne stanice ne mogu fiksirati. Na taj način je nemoguće dobiti željeni učinak usmjerenog razbijanja masnih stanica.

Razvijena je i dodana posebna sonda kojom se otvaraju limfne žlijezde i vrši limfna drenaža koja se provodi uz pomoć biološke i elastične membrane. Membrana izvrsno prianja na tkivo i osigurava pokretanje limfne, venske i arterijske cirkulacije i poboljšava prokrvljenost tkiva. Osim toga potiče se uklanjanje tekućine.

Visokofrekventni ultrazvuk radi na frekvenciji od 1 Mhz, osiguravajući visoku učinkovitost i potpunu sigurnost tretmana.
tumblr page counter