Like us on Facebook

Često postavljana pitanja

Što čini tretman sa Med Contouromom jedinstvenim i atraktivnim?

To je neinvazivan, bezbolan, iznimno učinkovit i siguran tretman. Nema potrebe za anestezijom i operacijom. Za vrijeme tretmana prisutan je osjećaj opuštajuće, tople masaže. Smanjenje opsega oko 2,5 cm je vidljivo odmah nakon prvog tretmana. Nema nikakvih poznatih kratkoročnih ili dugoročnih nuspojava povezanih s tretmanom.

Zašto se uređaj Med Contour naziva i Vaser Shape?

Uređaj Med Contour poduzeća GENERAL PROJECT od predstavljanja u Europi odmah po predstavljanju izaziva mnogo pažnje svojom inovativnom tehnologijom i iznimno učinkovitim rezultatima, uz najvišu razinu sigurnosti u svojoj klasi te na najvećim europskim tržištima (Njemačka, Španjolska, Italija,...) postiže rekordne prodajne brojke u svojoj klasi.

U svibnju 2010. uređaj Med Contour postaje PRVI i JEDINI uređaj svoje vrste s klasifikacijom "FDA approved".

Ubrzo nakon toga poduzeće "Sound surgical technologies", poduzeće svjetski poznato po svojem uređaju VASER LIPO, je prepoznalo iznimni potencijal uređaja Med Contour u NEINVAZIVNOM OBLIKOVANJU TIJELA, u zajedničkom projektu s poduzećem "GENERAL PROJECT", proizvođačem uređaja Med Contour, predstavlja uređaj Med Contour na tržištu SAD-a kao VASER SHAPE MC1 (MC stoji za Med Contour) i počinje prodaju kroz svoje distributivne kanale. Od tada u vrlo brzom roku postaje jedna od glavnih tema svoje branše na najvećem svjetskom estetskom tržištu te uređaj počinju koristiti najveće estetske klinike na svijetu.

Kako radi Med Contour?

Med Contour koristi aplikator s dvije niskofrekventne ultrazvučne glave koje ciljaju neželjene lokalizirane masne naslage neposredno ispod kože. Pri tome niskofrekventni ultrazvuk ciljano prodire u potkožno masno tkivo i koncipiran je tako da izaziva implodiranje masnih stanica, ostavljajući pri tome kožu, krvne žile i vezno tkivo netaknutim.
Za vrijeme tretmana Med Contourom, tkivo i masne stanice se uz pomoć vakuuma "usisavaju" u aplikator. Kroz korespondirano djelovanje dva međusobno usklađena ultrazvuka, u tkivu se stvara faza kompresije i dekompresije. Time se u tkivu stvara puno plinskih mjehurića. Mjehurići postaju sve veći i veći i potiču implodiranje i raspadanje masnih stanica.

Kako se tijelo rješava masti nakon Med Contour tretmana?

Med Contourov jedinstveni ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica, masne stanica implodiraju ispuštajući masne kiseline i trigliceride. One se zatim apsorbiraju i preko limfnih i krvnih žila transportiraju jetri. Kroz prirodni metabolizam jetre, ovaj višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela. Limfna drenaža koja je integrirana u aplikatoru, poznata kao "zonska masaža" uvelike olakšava ovaj proces eliminacije.

Koja područja tijela se mogu tretirati?

Sve lokalizirane masne naslage, osim na licu i vratu, te područja zahvaćena celulitom.

Najpopularnije zone tretiranja su:

  • • područja trbuha
  • • noge
  • • (takozvane) ljubavne ručke
  • • stražnjica i bokovi
  • • donji dio leđa
  • • jahačke hlače
  • • područje grudnjaka na leđima
  • • ruke
  • • koljena
  • • područja zahvaćena celulitom

Kakav je osjećaj s Med Contour tretmanom?

Klijenti osjećaj tretmana opisuju kao vruću dubinsku masažu. Ovo bi trebalo biti relativno bezbolno iskustvo, osim kada se na nekoliko sekundi koristi visoka energija svaki put kad se tretiraju najnepoželjnija i najistaknutija područja masnih naslaga.

Kakva pred- i post-tretmanska priprema je potrebna nakon Med Contour oblikovanja tijela?

Treba piti puno vode 24 sata prije svakog tretmana kako bi se olakšalo ukapljivanje masnog tkiva tijekom Med Contour tretmana. Nakon tretmana klijent se odmah može vratiti svojoj dnevnoj rutini. Nema nikakvog vremena oporavka nakon tretmana. Klijent ne bi trebao osjećeti nikakvu bol ili nelagodu nakon tretmana. Umjerena tjelovježba je prednost.

Koliko traje Med Contour tretman i koliko često ga treba ponoviti?

Svaka sesija obično traje 45-75 minuta, uključujući fotografije i mjerenja te ovisno o veličini područja liječenja. Većini klijenata bit će dovoljno 5 tretmana za postizanje iznimnih rezultata.

Jesu li rezultati s Med Contourom trajni?

Rezultati koji se dobiju Med Contourom su slični rezultatima koji se dobiju operativnom liposukcijom. Dok se klijent drži životnog stila u skladu s dobivenim rezultatom, rezultati su trajni.

Tko su dobri kandidati za Med Contour oblikovanje tijela?

Žene i muškarci, stariji od 16 godina s realnim očekivanjima kako bi postigli bolji oblik tijela putem aktivnog načina života i uravnotežene dijeta. Med Contour oblikovanje tijela nije namijenjeno za smanjenje tjelesne težine.

Tko nije pogodan kandidat?

Trudnice nisu pogodni kandidati za korištenje ovog tretmana. Med Contour tretman se ne preporuča ženama koje doje, osobama s aktivnim kardiovaskularnim bolestima, srčanim peace makerima, medicinskim transplatatima ili protezom.


Med Contour (Vaser Shape) kod showu Dr. Oz

Saznajte više o Med Contouru!

tumblr page counter