Like us on Facebook

Zašto smo odabrali Med Contour?

Dr Sandi Luft – Poliklinika Spera - www.derma-mb.si :

"Novosti uvijek iznova donose poboljšanja. U višegodišnjoj praksi na području estetske dermatologije, bio sam svjedok mnogim prekretnicama u tehnologiji. Moji pacijenti su s oduševljenjem prihvatili učinkovitu metodu oblikovanja tijela koju omogućava Med Contour. Postupci su im djelotvorniji i manje naporni. Pritom treba istaknuti kako tretmanima uvijek pristupam na holistički način te, prema potrebi, pratim i mijenjam životne navike, što daje još bolje rezultate."

Dr Ivana Nola – Poliklinika Nola - www.poliklinika-nola.hr :

"Med Contour me je oduševio jer dovodi do izrazito uočljivog poboljšanja siluete s konkretnim smanjivanjem opsega koji je mjerljiv u centimetrima već nakon prvog tretmana. Naša je zadaća u poliklinici klijentima i pacijentima osigurati najbolje, stoga smo odlučili ponuditi im tretmane Med Contourom koji se provode u nekoliko seansi. Djeluju vrlo precizno na svim razinama masnog tkiva, uključujući i one najdublje dijelove. Ultrazvučnim efektom postiže se redukcija masnih stanica čiji se sadržaj procesom metabolizma izlučuje iz tijela, a djelovanjem limfne drenaže taj proces se pospješuje, rezultira poboljšanjem tonusa i elastičnosti kože, kao i poboljšanjem siluete tijela”, izjavila je dr. Ivana Nola te savjetovala svim zainteresiranim da se prije tretmana Med Contourom odluče za konzultacije: "Za vrijeme konzultacije postavit ćemo ciljeve kao i realna očekivanja. Savjetujemo minimalno 5 tretmana, koji se provode svakih 7-10 dana. Svaki tretman traje sat i pol do dva sata, ovisno o površini tretirane regije. Naravno da rezultati nisu jednaki kod svih osoba. No, kod svih se smanjenje opsega može mjeriti u centimetrima već nakon prvog tretmana, a rezultati se poboljšavaju još u sljedećih nekoliko dana."

Dr Dinko Kaliterna – Poliklinika Poliderma - www.poliderma.hr :

„Prije dvije godine nastupila je revolucija kada je izbačen uređaj Medcontour koji ultrazvučnom energijom uništava masne stanice. Nakon toga je krenula prava revolucija u oblikovanju tijela, smanjivanja masnih nakupina i celulita.
Problem drugih uređaja koji koriste ultrazvučnu energiju je što su upitno efikasni zbog lošeg kontakta ultrazvučne glave s kožom, te što prodiru u trbuh i oštećuju trbušne organe.

Med Contour je jedini uređaj koji koristi ultrazvučnu energiju te je 100% siguran.

Kod njega se vakumom odiže masno tkivo iznad razine kože te razbija ultrazvučnom energijom bez prodora u trbuha. Uostalom moje članove obitelji tretiram s tim uređajem jer je siguran. Kod ovog uređaja je nevjerojatno što se odmah nakon jednog tretmana obujam smanji za 2,5 cm prosječno iako smanjenje obujma može biti veće ovisno o tretiranom mjestu.
Što ima više masnog tkiva više se smanji obujam. Klijent se slika i mjeri obujam prije te poslije tretmana da se točno vidi rezultat. Konačni rezultat se vidi za 3-4 tjedna kad se sva oslobođena mast izbaci iz tijela urinom. Pri tretmanu imate osjećaj topline bez nelagode ili boli. Najgore što se može desiti je rijetko manja modrica koja prođe za par dana. Odmah nakon tretmana idete na posao ili kući. Većina klijenata izgubi više kilograma iako je cilj tretmana smanjenje obujma. Neki klijenti smanje 2-4 konfekcijska broja ili obujam trbuha čak 8-12 cm.

Ovo je do sada najbrži make over tijela gdje doslovce u par tjedana postignete idealnu figuru. Savjetuje se paket od 5 tretmana u razmaku od 7-14 dana. Tretira se cijelo tijelo osim lica i vrata. Posebno je pogodan nakon poroda i mršavljenja.“

Dr Dinko & Tomica Bagatin – Poliklinika Bagatin - www.poliklinikabagatin.hr :

Dr. Dinko Bagatin iz zagrebačke Poliklinike Bagatin ispričao je zašto su se u poliklinici odlučili na kupnju ovog uređaja:

„ Dugo smo bili u potrazi za maksimalno učinkovitim estetskim tretmanom koji bismo ponudili našim klijentima, kao i za vrhunskim uređajem pomoću kojeg bismo to mogli ostvariti. Željeli smo da tretman bude SIGURAN, bez NEŽELJENIH NUSPOJAVA, s ODMAH VIDLJIVIM rezultatima već nakon PRVOG tretmana.
Nikako ne smijemo zaboraviti na VAŽNOST UGODE koju klijent osjeća s obzirom da danas na tržištu ima puno tretmana koje klijenti moraju „podnijeti“, čija je učinkovitost upitna ili neznatna.
Naš posljednji zahtjev , bio je da nakon tretmana klijenti ne moraju trošiti svoje vrijeme na oporavak. Željeli smo da to bude pravi tzv. „IN & OUT“ zahvat.
I sve to s dugotrajnim rezultatima. Međutim dugo nismo naišli na nešto što bi nas uistinu uspjelo zainteresirati sve dok se nije prije tri godine na tržištu pojavio novi uređaj koju je nudio obćavajući koncept – MED CONTOUR, ultrazvuk koji je fokusiran na razbijanje masnih stanica u potkožju i po prvi puta predstavlja NEINVAZIVNU METODU SA DUGOTRAJNIM REZULTATIMA. Ali kako bismo ponudili klijentima isključivo povjerenje i dokazane uređaje i metode, čekali smo FDA odobrenje.

2010. godine Med Contour kao PRVI i trenutno JEDINI ultazvučni uređaj na svijetu dobiva FDA odobrenje, te ga Poliklinika Bagatin naručuje u proljeće 2011. godine.
Potvrdu sa smo učinili dobar odabir dobili smo već u lipnju 2011. godine kada uređaj dobiva prestižnu nagradu , za najbolje dostignuće u neinvazivnom oblikovanju tijela, u Las Vegasu, najvećem medicinskom kongresu estetske medicine .“

Teodor Boić dr. med. specijalist opće, plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije - www.poliklinika-boic.hr :

„Med Contour je idealan tretman iz perspektive plastičnog kirurga, a i iz perspektive potencijalnih korisnika iz više razloga.
Uzevši u obzir odabir najbolje i najefikasnije invazivne kirurške metode za konturiranje problematične regije tijela (abdominoplastika, liposukcija, brahioplastika...), apolutno poštujući medicinsko-estetske indikacije i kontraindikacije, u današnje vrijeme sve više se u konačnu odluku za „učiniti nešto na sebi i za sebe“ upliče vrijeme koje je potrebno za izostanak sa posla, bol i neugodnosti koje treba pretrpjeti, rizici kojima se trebamo izložiti, rezultat koji će se odabranim dobiti, kao i krajnja cijena koju za dobiveno treba platiti.

Med Contour tretman je definitivno idealana odluka u nedoumici bilo koje vrste.

Bilo da se radi o samo višku i obješenosti kože na unutarnjoj strani koljena ili nadlaktica kod idealne tjelesne težine, ili se radi o celulitu sa masnim naslagama vanjske i unutarnje strane bedara ili pak nakupinama na bokovima radi tjelesne konstitucije nepravilnog rasporeda masnog tkiva, ili se radi jadnostavno o generalnom adipozitetu sa spuštenim trbuhom, odabirom Med Contoura se ne može pogriješiti.“

Dr. Jeannette Gjurić – Poliklinika Sinteza - www.poliklinika-sinteza.hr :

„MedContour je najsuvremeniji uređaj koji rabi nisku i visoku fokusiranu ultrazvučnu frekvenciju koja omogućava duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo. Postupak se izvodi pomoću posebne sonde u koju su ugrađene dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave u kombinaciji s vakumom koji omogućava podizanje i fiksiranje masnog tkiva unutar sonde. To znači da se na siguran način određena količina energije može usmjeriti na precizno ograničenu površinu, odnosno upravo tamo gdje je potrebno. Ova ultrazvučna tehnologija uništava masne stanice smanjujući njihov broj na prethodno utvrđenom problematičnom području. Pritom okolno tkivo, koža, krvne žile i vezivo ostaju očuvani. Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica jednostavno se izlučuju putem limfnog sustava, pa je stoga idealno ovaj tretman upotpuniti limfnom drenažom.

Na ovaj način možemo nekirurškim putem tretirati unutarnju i vanjsku stranu bedara, trbuh, stražnjicu, bokove i ruke. Pored toga, ovim tretmanom potičemo cirkulaciju u koži i potkožnom tkivu kao i resorpciju međustanične tekućine, otklanjamo štetne tvari iz tijela, te potičemo stvaranje fibroblasta važnih za stvaranje kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, neophodnih za održavanje elastičnosti kože.

Provedena ispitivanja pokazala su da se na ovaj način može ukloniti 4-10 cm obujma tretiranog područja. Postupak je siguran, ugodan i ne ostavlja nikakve nepravilnosti na tijelu. Neposredno nakon tretmana možete se posvetiti svojim dnevnim obvezama. Preporučuje se inicijalni niz od 5 tretmana u tjednim razmacima, dok je za održavanje rezultata dovoljan 1 postupak mjesečno.“

Mr. sc. dr. Vladimir Borić - Specijalistička ordinacija za estetsku kirurgiju - www.estetskakirurgija.com :

„Med Contour oblikuje tijelo pomoću ultrazvuka, vakuum masažom, limfnom stimulacijom i limfnom drenažom. Uklanja masne naslage i celulit sa problematičnih područja na tijelu, osigurava bolju prokrvljenost tkiva, te zateže i zaglađuje kožu, dajući joj mekši i pomlađeni izgled. Med Contour rezultati su vidljivi i mjerljivi već nakon prvog tretmana. Za razliku od kirurških zahvata, poput liposukcije, radi se o jednostavnoj metodi, bez zahtjevnog oporavka. Med Contour je metoda izbora tamo gdje liposukcija nije indicirana ili za sve one osobe koje nisu sklone kirurškom zahvatu.

Ultrazvučna sonda koristi patentirani aplikator s dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave i vakuum pumpu koja tokom ultrazvučnog tretmana fiksira i usisava tretirano masno tkivo. Ultrazvuk djeluje lokalno, na masne stanice, stvarajući sitne mjehuriće koji uslijed faze kompresije i dekompresije implodiraju. Na taj se način masne stanice razgrađuju, uz otpuštanje masnih kiselina i triglicerida. Slijedi apsorpcija, limfna drenaža i eliminacija prirodnim putem iz tijela.

Opetovanim tretmanom Med Contour otapa masne stanice, potiče njihovu eliminaciju iz organizma, smanjuje celulit i preoblikuje tijelo. Temelj kvalitete Med Contour tretmana čine mjerljiva učinkovitost, sigurnost i ugodnost. Individualnom konzultacijom i detaljnim savjetovanjem pacijenti dobivaju uvid u sve mogućnosti Med Contour tretmana.

Za optimalan uspjeh i dugotrajne rezultate Med Contour tretmana važna je i suradnja pacijenta u provođenju zdravog stila života - pravilna prehrana, uzimanje dovoljno tekućine i primjerena svakodnevna fizička aktivnost.“

Dr. Tanja Rauter Pungartnik - Augusta Valens medico-wellness center Grand hotel Primus:

”Jedinstven medicinski tretman se temelji na kombiniranju masažne terapije i ultrazvuka. To je jedini patentirani uređaj koji usisava tkivo i djelovanjem niske i visoke ultrazvučne frekvencije pruža potpuno siguran tretman. Zbog posebne tehnologije doseže puno veću dubinu penetracije i pruža najvišu razinu sigurnosti u odnosu na mnoge druge necertificirane uređaje na tržištu. Tretmane smo testirali i sami I stvarno djeluju.”

 

Dr. Jelena Vasović - Beauty&Me Beograd:

"S obzirom na činjenicu da ultrazvuk daje nezamjenljive rezultate u terapiji celulita i masnih naslaga, Med 2 Contour je pravi izbor za rješavanje ovih problema. Naime, Med2 Contour djeluje na uzrok- razbija membranu masnih stanica i oslobađa se njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna- što je osnova lječenja celulita. Dodatno efikasnim čini ga tretman limfne drenaže, nakon tretmana ultrazvukom, koja je od izuzetnog značaja za eliminaciju oslobođenih masti, pospješivanje cirkulacije i eliminaciju viška tekućine posebno kod celulita. Sve ovo rezultira gubitkom obujma koji se mjeri u centimetrima i eliminacijom celulita s najmanjim mogućim brojem tretmana. Zbog toga što je bezbolan i potpuno ugodan, popularan je među klijentima, a zbog rezultata koji su vidljivi već nakon prvog tretmana- čini da klijenti iz našeg centra izlaze iznimno zadovoljni."

 

Dr. Marija Nikolić & dr. Katarina Pavlović – Salon Aestetica:

"Dr. Marija Nikolić o Med² Contouru: "Nakon osobnog, dugogodišnjeg iskustva sa do sada isprobanim metodama za rješavanje problema viška masnih naslaga i tvrdokornog celulita, sreli smo se sa Med 2 Contour-om. Isprobali smo ga osobno i rezultati su bili iznenađujuće dobri. Ovaj revolucionarni uređaj nas je osvojio svojom efikasnošću zasnovanom na medicinskim postulatima i odmah vidljivim, mjerljivim rezultatima, kao i svojom sigurnošću. Ova iskustva smo željeli pružiti i svojim klijentima. O vjerodostojnosti svega izrečenog govore mnogobrojne nagrade koje je ovaj uređaj osvojio na međunarodnim medicinskim kongresima. Pridružite se tisućama zadovoljnih korisnika širom svijeta i isprobajte Med 2 Contour."

 

Dr. Nenad Stanković – ESTERA estetski centar:

Dr. Nenad Stanković: "Kao neko ko je prvenstveno injektor, susretao sam se sa povratnom informacijom klijenata da ih veoma boli aplikovanje koktela kojima se razlažu suvišne masnoće u organizmu. Osluškujući njihove želje, očekivanja i prvenstveno potrebe za komfornim tretmanom bez posebnog oporavka i neželjenih pojava, odlučio sam se za Med2 Contour koji je sinonim za najbolji neinvazivni tretman iz oblasti nehirurškog oblikovanja tela. Ovim postupkom se uklanjaju masne naslage sa problematičnih područja koja ni pravilna ishrana ni redovna fizička aktivnost ne mogu korigovati, celulit nestaje, a tonus kože vidno poboljšava. Reč je o ultrazvučnom aparatu koji je potpuno bezbedan po zdravlje i funkcioniše po principu upotrebe niske i visoke ultrazvučne frekvencije obezbeđujući duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo bez oštećenja okolnog tkiva. Razaranjem membrane masnih ćelija, dolazi do evakuacije masnih kiselina i triglecerida putem limfnog sistema, tako da je sama završnica tretmana upravo limfna drenaža koja dodatno pospešuje čitav proces oslobađanja organizma od suvišnih masnoća i smanjuje obim tretirane regije u proseku 2,5 cm nakon jednog tretmana. Najvažnije je to što sama procedura ne zahteva specijalnu pripremu, klijenti se neposredno nakon nje mogu vratiti svojim uobičajenim aktivnostima i zadovoljni efektima koji se mogu meriti, rado dolaze na tretman koji opisuju kao toplu i prijatnu masažu."

 
Dr Schafer, one of the world's leading authorities on liposuction and fat transfer. Dr. Jeffry B.Schafer has been called the "Father of Modern Laser Liposuction:

"I have been in practice since 1978 and have been performing liposuction for the past 16 years," says Dr. Schafer. "The VASER Shape is the first non-surgical fat reduction device that I determined to be effective enough to introduce to my patients. First machine that reduces fat."

Dr Mark Taylor, is a world-renowned dermatologist and cosmetic laser surgeon who has been in practice for over thirty years. Since the origination of laser treatments for skin, Dr. Taylor has been a leader in the field of cosmetic laser surgery, pioneering and teaching many new laser techniques to over 4,000 doctors world-wide:

"The MC1, is completely non-surgical, and patients are seeing an improvement in fat reduction and body contours. You're using it for body sculpting or you're using it for the cellulite - or both.... The difference between this and the RF devices that are out there is that this uses high powered duel ultrasound heads that converge below the surface of the skin to produce a maximum amout of heat in the subcutaneous tissue. So these two beams converge like a V, and the point of the V, that's below the surface of the skin and that's where the maximum energy from both of the two dual pair converge. You get, well I don't know the exact number but, let's say you get about half as much heat through each of the entry points, but then when the heat comes together at the point of the V below the surface of skin, you have double the heat in the area where you would like to change the fat."

Dr Simoni, has two board certifications in Facial Plastic Surgery by the American Board of Facial Plastic and Reconstructive surgery and the American Board of Head and Neck Surgery/Otolaryngology:

"I see Vaser Shape as new forefront in aesthetic medicine, which will expand horizons in this field as we work with it more and gain more experience."

Dr Troell, Winner of the Best Non-Surgical Body Contouring Enhancement Award with Vaser Shape in June 2011:

"This technology uses a one megahertz ultrasound device and massage hand piece to optimize the treatment of excess fatty areas, tighten loose skin, and even smooth out cellulite skin contour irregularities or irregularities caused by previous liposuction. The VASER Shape procedure was successful in achieving my patient's desires of no pain and no downtime with an excellent body shaping outcome."tumblr page counter